Payday loans

Bejo dicekel polisi mergo kasus tabrakan

Polisi : “Ya’opo critané sampèk koen nabrak uwong 20 iku..?”
Bejo: “Aku nyetir mobil kecepatan 90 km/jam.
Pas nang pertelon moro2 rèm-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kawinan. Cobak nèk bapak, pilih nabrak sing endi…?”
Polisi : “Yo mesti mending ngiwo, korbané luwih thithik..”
Bejo: “Persis…!! Aku yo mikir ngono Pak !”
Polisi : “Trus la’opo wong2 sing nang pésta kawinan sing kenèk tabrak…?!”
Bejo: “Lhaaa, iku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo Eh…dèk-é mlayu nyebrang moro nang pésta kawinan…, dadi aku yo mbanting stir nengen, nguber wong loro mau Pak…!”
Polisi : “Guoobluooogg…!”
Bejo:”enggih leres!! pancen wong lanang loro mau gubloook, pak polisi..”
Polisi : “awakmu sing guobloook iku ndeng…

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?