Payday loans

Cangkeme Manuk Beo

Cak Suro entuk oleh2 manuk beo teko konco lawas, Bejo sing kerjo ndik Freeport.

Jare Bejo beo iku pinter niru lagu2 anyar sing ndik radio. Carane ngongkon nyanyi cuma gawe isyarat tangan kiwo diangkat. Nek tangan tengen khusus nyanyi Indonesia Raya.

Cak Suro njajal ngangkat tangan tengene ndik ngarepe beo, langsung beo ne muni: “Indonesia Tanah Airku, tanah tumpah darahku Indonesia ….” lan sakteruse…

Njajal maneh, Cak Suro ngangkat tangan kiwo, beo ne muni maneh: “Aku mau makan, ku ingat kamu … Aku mau minum, ku ingat kamu …. “. Si Beo ternyata wis hafal lagune Maia ambek May Chan.

Cak Suro takon nyang Bejo, “Djo, nek tangan loro karo tak angkat nyanyi opo yo?”
“Cobaen ae, tapi tanggungen dhewe akibate”, jare Bejo ambek nyruput kopi tubruk.

Mergo penasaran Cak Suro ngangkat tangan kiwo ambek tengen bareng2.

Beo-ne langsung muni : ….“Siji-siji cuk, kon pikir cangkemku ono loro taaaaa..!!!”

Sumber: Soko koncoku, Andri, mbuh dek’e entuk soko ngendi … :p

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


Bengi iki surya kaping 15 Desember 2012 aku seneng banget ngrungokke siyaran wayang kulit kanthi mbabar lakon Sumantri ngenger suwarane cetha banget.Muga – muga Radhiyo Jodipati sangsaya kuncara ing Nuswantoro, lan dadiyo sarana kanggo nguri – uri kabudayan Jawa kang endah, adiluhung, mligine wayang purwo, lan karawitan. Kagem para pamirsa salam kenal.

Tanggapanmu, piye lur ?