Payday loans

Sakera dodol endhog ndik setasiun

‘Endhog…endhog… endhog asin…’

‘Asin temen tah endhog peno, cak?’

‘bo….., jok kuatir, dik. Sumpah, asin temen endhog-e awake aku iki.
Sumpah matek, ya-i-ya…’

Tuku sepuluh, diicipi. Lanjutke maos »

Mbah Lanang kepengin rabi maneh

Mbah lanang sak iki jik lara. Eling-eling pas mbah wedok mati mbiyen.

Sak keluarga, mbah lanang, paklik, bulik, ponakan, kabeh nunggoni ndik kamar, sak ubenge jenazahe mbah wedok. kabeh sedih, membik-membik, umik-umik, mbuh ndonga tah misuh-misuh (mha, mbah, mati ae kok durung ninggali wasiat, se…)

Suwe wong-wong mau padha sedih-sedihan, embuh temenan tak githokan. Lanjutke maos »

Murid TK (kok ngemut lampu teplok)

Isuk kuwi Bu Marti guru TK ning Ngaglik, Sleman, Yogyakarta lagi ngajar ning kelase.

Bu Marti takon : bocah-bocah…..sopo sing ngerti barang-barang sing iso dinggo nuliiiiiiiiiis ….??

Murid-murid podo rebutan nyahut : aaaakkuuuuuu . . . . aakkkuuuuu . . . . . aakkuuuu . . . .

Coba…Budi…opo ?
Budi njawab : Pulpeeeeeeen…
Pinteeeeeeeeeeeeeeer..jare bu Marti. Lanjutke maos »

Nabrak wong tuwek ae gak iso, dul !

Ono’ arek enom kemlinthi banget… senengane lek numpak montor mesthi ngebut… opo maneh saiki montore ganti RX-King sik anyar kinyis-kinyis… Leh numpak koyo cak Doohan… wis ta lah… pokoke gaya temen… kemethak ngono kae lah…

Critane pas bengi-2… lagi enak-2e ngebut (lha iyo… opo se enake ngebut…) ngerti-2 ono wong wedok tuwek nyebrang dalan… langsung ae arek iku mau ngerem ndadak… ciii..ittt… ittt… (ojo’ ditambahi ‘il’ yo..) Lanjutke maos »

Wong Koplak Belajar Facebookan

Ono wong lanang pengen belajar Facebookan, trus dekne ora ngerti arep ngopo. Mangkane dekne SMS koncone wedok arep takok ben ngajari Facebook. Isi SMS kurang luwihe koyo ngene :

mr X: Mey, warahi aq gae facebook yoo
maya: Oke, u wes nang ngarep komp?

mr X: wes, aq yo wes ndue email
maya: sippp, buka en, browser firefox, nek ga ngono internet explorer…

mr X: browser ki opo?
maya: klik menu start trus golekono tulisane Internet explorer Lanjutke maos »

Wawancara penggawean koplak

Manajer SDM (M) wawancara Calon Karyawan (C):
M : Kowe nduwe motor opo ora….?
C : Mboten.
M : Ora ketompo
C : Lho kok mboten ketompo ?
M : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.
C : Sak janipun gadhah, ning tasih wonten kampung, gampil mangke kulo beto mriki.
M : Wah malah ra ketompo….
C : lho kok ngoten
M : Tempat parkiré wis sesak. Lanjutke maos »

Mat Pithi duwe dagangan macem-macem kondom, sopo sing gelem mesen ?

Mat Pithi duwe dagangan macem-macem kondom, sopo sing gelem mesen ?

KONDOM LOKAL

Kondom Miduo : ” Dua isinya, nikmat rasanya “
Kondom Pindy Mint : ” Dingin-dingin empuk . . . . “
Kondom Ando : ” Kuat bagai naga “
Kondom Extra Joss : ” Merubah ngos menjadi joss . . Lanjutke maos »

Mat Pithi kangen ambek Suroboyo.

Mat Pithi, asal Indonesia sing lagi sekolah nduk Jepun moro nang nggone dokter. Pirang-pirang dino iki awak kroso kesel, weteng mules, mripat mbrebes terus ditambahi sirah ngelu. Pokoke rasane gak enak kae lho…

Dokter sing mrikso nggak iso nemokno penyakite Mat Pithi malah tambah gak mudeng… opo’o pasien siji iki kok koyok ngono. Lanjutke maos »

Yuk Jah lungo perikso nang dokter.

Yuk Jah iki tanggane Mat Pithi, rondo, dulinane Mat Pithi.

“Opoko sampeyan ning ?” Jare doktere.

Yuk Jah terus cerito, “Iki lho dok, wis sak wulan iki aku malih ngentutan. Sak jam isok ping sepuluh aku ngentut. Cumak untunge, entutku iku gak mambu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing ngerti. Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok ngentutan “. Lanjutke maos »

Lombaan mateni genine lilin mbarek ent*t

Tapekno, memang mat pithi iku sembaranganne juara. lha sakdurunge lomba dowo-dowoan lak dheke melok lomba niup lilin. tapi gak ngae cuangkem utawa abab.. tapi gae entut.

Pesertane yo meh podho.. tapi ketambahan saka china sing ahli silat, tenaga dalam, sumo jepang, koboi amerika barek petinju negro. wis pokoke awake nek gak atletis, yo gothot.. paling gak gembrot, wetenge gedhe kabeh. lha mat pithi iku lak pucet tah… pucet nyekukruk koyo cecek eruh kucing… (tapi soglekane reek….)

Ancene mat pithi iku kepengine dadi gong. mangkane nomere pancet buncit. Lanjutke maos »