Payday loans

Lirik, Mp3 lan Video Putri Solo

Keroncong Putri Solo sakjane okeh sing nembang. Nanging nemu video sing nembang Mbak Sundari Soekotjo. Aku nulis lirik keroncong Putri Solo iki soko lagune Javanova James Chu. Iki ono video, lirik lan download mp3 ne.

Video Konser keroncong – 9 Augustus 2008 – Mangkunegaran – Solo – Hiiii ngeri suorone cak ! Wulu iso kriting.

Lirik Keroncong Putri Solo :

Putri Solo
DasarĂ© kepara nyata Lanjutke maos »

Lirik Keroncong Sebelum Aku Mati – Gesang

Sekali ku hidup, sekali ku mati,
Aku dibesarkan di Bumi Pertiwi,
Akan kutinggalkan warisan abadi,
Semasa hidupku sebelum Aku mati.

Lambaian tanganku panggilan abadi,
Semasa hidupku sebelum aku mati

Lirik, Mp3 lan Video Bengawan Solo Mbah Gesang

Wengi-wengi awak jan kesel tenan. Meh sedino karo cah-cah Bali Orange kerja bakti ngresiki kantor. Pengen ngrukok’ke Mbah Gesang nembang Bengawan Solo. Yo podo nembang keroncongan Bengawan Solo soko Simbah Gesang lan didelok Video-ne iki :

Lanjutke maos »

MP3 – Lirik Keroncong Hatimu Hatiku Mus Mulyadi

Keroncong lagune Mus Mulyadi, ono versi MP3 lan video. Yen arep nyanyi, ono lirik’e.

Lirik Keroncong Hatimu Hatiku Mus Mulyadi : Lanjutke maos »

Suwe Ora Jamu Mus Mulyadi

Iki ono unen unen soko Mus Mulyadi, Suwe Ora jamu. Suorone penak. Langsung wae dirungok’ke ya.

Lirik, Mp3, Video Keroncong Bunga Anggrek Sundari Soekotjo

Yo poro penggemar Keronjtong, ayo nyanyi sampek keriting ilatmu ya hehehe. Iki ono lagu keroncong Bunga Aggrek soko penyanyi kalem Sundari Soekotjo. Iki ono video lan lirik keroncong Bunga Anggrek, karaoke karo pendelik’an yo :

Bunga Anggrek mulai timbul
Aku cinta padamu
Sewaktu kita berkumpul
Kau duduk disampingku Lanjutke maos »

Lirik – Mp3 – Video Keroncong Sepasang Mata Bola Sundari Soekotjo

Hayo penggemar keroncong, iki ono lirik, lagu, mp3 sing iso di download lan video Keroncong Sepasang Mata Bola. Sing nyanyi wong ayu jenenge Sundari Soekotjo. Yen kowe pengen karaoke, iso nonton videone karo bengok-bengok.

Lanjutke maos »

Lirik lan Mp3 Rek Ayo Rek – Mus Mulyadi

Ono pesenan teko kancaku, Mase Bowo sing lagi gandrung karo sepedahan, njaluk keroncongan Mus Mulyadi. Dekne sempat bengok-bengok mbelo banget soal keroncong. Sampek omong : “Lestarikan Keroncong !, vote lagu keroncong daripada kangen band.!!!” Muahahaaha. Iki lo video, lirik lan download MP3 ne.


Lanjutke maos »