Payday loans

Crito Mbulet Koyok Entut

Alkisah pd suatu hari BOSS PERUSAHAAN terkenal, nyeluk SEKRETARISE trus ngomong, “Sesuk meeting nang luar kota siapno opo wae sing dibutuhake.”

Karo siap-siap SEKRETARISE iku nelpon BOJONE, “Sesuk aku dines nang luar kota, yo mas ?”

Sang SUAMI Sekretaris langsung nelpon nang SELINGKUHANE, “Bojoku sesuk nang luar kota, sampean sesuk mreneo .. ono waktu gak ?”

SELINGKUHANE ngomong nang MURIDE sing lagi kursus, “Nak, besok ibu repot, kursusnya diliburkan ya ?”

BOCAH KURSUS iku langsung telp MBAH KAKUNG e, “Mbah Kung, sesuk kursusku libur, mancing yuk!”

Si MBAH KAKUNG iku BOS PERUSAHAAN terkenal langsung nyeluk SEKRETARISE, “Sesuk putuku ngajak mancing, meeting keluar kota dibatalkan.”

SEKRETARISE telpun BOJONE, “Mas, sesuk Bossku ono acara keluarga, meeting dibatalno aku gak sido nang luar kota.”

BOJONE langsung telpon SELINGKUHANE, “Sesuk ojo mrene, bojoku gak sido lungo.”

SELINGKUHANE ngomong nang MURID e, “Besok tetep masuk kursus nak, ibu gak jadi repot.”

BOCAH iku langsung telpon MBAH KAKUNG e. “Sesuk gak sido mancing Mbah, kursusku gak sido libur.”

MBAH KAKUNG alias si BOS nyeluk SEKRETARISE maneh, “Sesuk sido meeting nang luar kota, putuku gak sido ngajak mancing.”

Si SEKRETARIS langsung nelpon BOJONE, “Sorry mas, dadakno sesuk aku sido meeting nang luar kota.”

Si SUAMI langsung nelpon SELINGKUHANE, “Bojoku sido lungo, sesuk mreneo yo ?”

SELINGKUHANE ngomong maneh nang MURID kursus e, “Besok jadi libur nak, ibu ada acara mendadak.”

MURID iku langsung telpon MBAH KAKUNG e alias si Boss …

Terusno dewe aku wis kesel …

Hosting Murah


2 wong dadi tukang rasan-rasan !


wakakakakakaka…..

ojok2 pengalamane bosse dhewe iki 😀 😀 😀 😀

Tanggapanmu, piye lur ?