Payday loans

Gunane Driji Tengah

Onok bapak ngobrol karo anak-e.
BAPAK : Le…le…koen ngertia nek drijimu iku kabeh onok gunane dewe2…??
ANAK : Lha opo ae pak…??
BAPAK : Jempolan gawe minarakno dayoh….telunjuk gawe ndudohno karo
nunjuk2.. Driji manis gawe ali-ali.. Lha sing jenthik gawe urek2 kuping.
ANAK : Lha terus driji tengahe pak…!!??
BAPAK : Sing iku mbesok ae nek koen wes rabi tak kandhani……
Bareng wes oleh rolas taon…anak-e wes rabi. Oleh seminggu dhe’e nagih janji nang Bapak-e….
ANAK : Pak..aku lak wes rabi tah….opo gunane driji tengah..??!!!
BAPAK : Sek talah….waktu malam pertama koen lapo…??
ANAK : Yo ho ho hi he  pak….
BAPAK : Trus bojomu…??
ANAK : Let sediluk.. ngringik..trus njaluk maneh…
BAPAK : Trus koen…??
ANAK : Yo  maneh ho ho hi he….
BAPAK : Trus bojomu…??
ANAK : Turu angler sediluk…..trus lha kok njaluk maneh…!!
BAPAK : Kiro-kiro koen gak kesel…???
ANAK : Yo kesel pak….!!
BAPAK : Lhaaa….yo pas kesel iku gunakno drijimu sing tengah….
ANAK : Carane pak…??? (karo penasaran..)
BAPAK : Drijimu iku templekno nang bhathuk-e bojomu…trus JULEGNO karo munio “NDANG TURU KONO…!! NJOLAK NJALUK AE…ISO SEMPAL BOYOKKU..!!

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


hahaha boleh boloeh

Tanggapanmu, piye lur ?