Payday loans

Jancuk, Jancok, Diamput

Jancok iku iso kanggo koncoan utowo musuhan, tergantung teko ngendi ndelok’e Pak.

Jancok, Jancuk utowo dancok kuwi boso khas Suroboyoan sing nyebar seantero jagad. Siiieh. Wong Jawa Timur sing manggon ndek Suroboyo, Malang lan sekitare iki sing mulai nyebarno.

Nurut mas Anang, Jancok asale soko boso ‘encuk’ sing nduwe arti padanan ‘bersetubuh’ utowo nek bahasa meduro dikenal ‘fuck’. Awale soko boso ‘di-encuk’, trus ‘dancok’ lan akhire dadi boso ‘Jancok’.

Sak jane akeh macem’me kanggo boso jancok iki, misale jancuk, dancuk, dancok, diamput, damput, daiampot, mboke ancuk (motherfucker -boso meduro), jangkrik, hancik, hancok, hancurit.

Nek di ulur arti asline, boso iki ngarah ning makna kotor. Umume, boso iki kanggo mbengok nek awak lagi emosi, benci karo wong utowo opo wae.

Tapi, yen dirasakno soko waktu ke waktu, makna boso iki dadi meluas. Boso iki sering digawe karo konco-konco ning cangkruk’an. Malah ora manteb yen ora nganggo boso Jancuk ndek omongan. Dadine yo wis umum lan dadi sego jangan kanggo kekoncoan. Iso diartekno, boso jancok iki wis umum kanggo simbol kekoncoan ndik warga Suroboyo lan sekitarnya.

Boso iki sering digawe ndek situasi keakraban. Misale kanggo nggantekno kata panggilan, “Yok opo kabarmu cuk !”, “Jancuk ayune reeek”, “Jancuk, lapo moco iki” hahaha. Sakjane, sing diajak omong kudu gak oleh muring-muring, soale omongan kuwi diselingi karo guyonan akrab.

Boso Jancuk akhire duwe arti jembar tapi ora ngeres utowo elek, sing intine kanggo negesno omongan. Ngene contone : “Wis mangan ta cuk ?”, “Iyo cuk, aku ket wingi durung mangan, Luwe cuk”. “Jancuuk, indonesia menang bal-balan karo thailand, pemaine seksi-seksi cuk … haaaaah”.

Dadine, boso Jancuk iso bermakna ganda. Iso digawe kanggo emosi, iso digawe kanggo kekoncoan sing akrab. Tergantung atine dewe – dewe Cuk !. Hehehehe.

Hosting Murah


11 wong dadi tukang rasan-rasan !


Hahahaha… Lucune rekkk!! Ternyata iki tah artine J A N C O K!! Aku ae sing asli suroboyo malah gak ngerti … GUBRAK…

nek ning daerah kulonan(ngerti tho sing tak maksut kulonan?), “CUK” e di ilangi dadi kari JAN thok, misale “jan, ayu cah kuwi”, rek dadi cah(bedo daerah bedo ukoro) nek coro meduro ne piye yo?

haahahhahhaha, jan cokan , mbanyol2 arek2 iki, ak ae mco sampek guyu2 dwe cok…..cok, hahahahahahahaa

weh luput ki arek-arek, pancene ngono kuwi perkembangane, maksute asline uelek tapi di gae guyonan lan pisuhan, akhire dadi basa sing afdhol ngono. jarene salam jawa timuran ngono cak…..
lek ndek ngalam iku podho karo gathel, nggatheli, guathel lan sateruse
sajakne arek-arek iku yo ngerti yo’an lek duancuuuk iku artine podho ngencuk, kenthu, ngenthu, kenthus,ngenthis,ngentup lan sateruse, ning wae dadi plesetan gebyah uyah bener ora nggenah, ha ha ha………

wes wes yuk mbalik ndek peradaban sing luwih uapik wae ya……

Huahahahaha…. Kesasar nang web iki ra rugi tenan, iso ngguya ngguyu pringas pringis dewean

jancok iki!

Owalaaaaaaaaaaaaaaaahhh , diancok sian kie sik gawe’ !!!! tapi blog iki , jhoz, cuk , eh jo neshu lo cuk , hhahahahahaha askum cuk’ !!!

Nek neng Jogja kenal’e mung JANCUK/JANCOK/DANCOK.. Nek DIAMPUT kayak’e isih asing dirungokke…!! Nice inpo ini… Kwakakakaabbbbuuuuurrrr,,,,

Gan, tak copas nggih… 😀

Jancok tenan……………. salam jawatimur Lurrrrrrrrrrrrrrrrr……………. hahahahahahahahahahaahahahahaaaaaaaaaaaa……………………

diamput tenan iki rek rek…. hahahahaaa…………

Tanggapanmu, piye lur ?