Payday loans

Kontes dowo-dowoan Gandul

Iki guyonan rek, ojo dianggep ngerusak unggah ungguh. Oke cak ! Iki wocoen :

Ngguk Hotel Westin jalan Embong Malang dianakno kontes dowo-dowoan p*li. Akeh sing melok. Mat Pithi, arek Suroboyo, gak gelem kalah, jugak melok.

Peserta nomer 1, saka India. Munggah nok panggung, bungkak-bungkuk, ngekek-i hormat. Gak suwe klambine dibukak kancinge bagian ndukur. Ampun, pucuk-e p*li ketok mecungul ngguk cidek-e kerah.

Plok…plok…plok…

Suit…suit…suit…

Wah, iki bek-e juarane !
Peserta nomer loro metu, soko Arab. Munggah panggung, bungkak-bungkuk,
hormat nang penonton. Pira dawane p*line?

Klambine dibukak.
Ampun, p*line digubetno ngguk awake, muter-muter koyok stagen !

wah….

Plok…plok…plok…

Suit…suit…suit…

Iki bek-e juarane !

Mat Pithi, arek Suroboyo kebagian nomer buncit. Munggah nok panggung, bungkak-bungkuk, ngekek-i hormat. Mari ngono klambine dibukak. Lho gak ketok opo-opo ? Endi p*line sing jare dowo? Wah kalah iki !

Gak untara suwe, bek-e sak menit, dadak Mat Pithi nggeblak, semaput.

Wah…

Gempar..

Onok opo ! Onok opo !

Tibak-e, p*line kelindes sepur ngguk stasiun Gubeng !
Gak macet tah sing jenenge Embong Malang iku ? Terus Gubernur nek katene nang Grahadi, lak ketok p*line Mat Pithi tloloran?

* Penggemar Mat Pithi

Hosting Murah


17 wong dadi tukang rasan-rasan !


Dadi kelingan jaman cilik2anku mbiyen mas.
Lek gak guyonan crito iki, yo guyonan kathes.
btw, p*li itu apa sih? (hwahwahwa..)

100 sing iso njawab opo kwi * ????
hahahahaha….

Iso ae cak jurangan iki gawe crito…hahahaha

iso ae gawe crito rek, sopo ta pengarange iki?
*?????

mat pithi kui biyen lahir soko watu yo kang?

wekekekeke…
Apik kang.. kon oleh crito saka endi?
xixixixixi..

kwakakakakaka….

Wkwkwkwkwk…… jian suaru tenan kang pithi iku, melu ko dowo dowoan p*li, kapan ono meneh yo, dadi pingin melu au…. ckakakakakak…..

boso jowo emang marahi kelingan karo tanah kelahiran,opo maneh guyonane onok2 wae.Guyonan kathes ki koyo opo yo,kok lagi krungu.Kadang nelongso nek kelingan jaman mbiyen isik kumpul karo wong tuo n sedulur neng tanah jowo,makane neng internet seneng nek ketemu karo boso jowo,opomaneh guyonan jowo,kanggo P*li pur lara.Hua haha. . .

jan asu.tenan iki.ora senonoh .kelakuan……

jan saru tenan.tapi yo ga opo2.soale iso dadi tombo kangenku.soale urip neng ibu kota jakrta sumpek, tur ga iso ngomong jowo sak penake.salam kanggo poro sedulur.jaman biyyen guyon boso jowo pancen marem

hwahahaha….janc*k….

juancok aku yo kangen karo omongan suroboyoan onok seng ero tah panggone arek2 suroboyo kumpul lek nang jakarta barat,, sedulur lek onok seng ero duduono aku ya nang email argabudi91@yahoo.com

Hahahhahah ….. ancox jan , Aneh2 tenan ki kontes kok dowonan PELI ,bar kwi ganti ombo-ombonan ( T*M*K ) yho , hahahahaha suwunnnn

hahaha wawa nak iku diadakno tenan iso ngrusak dunyo sak kabean ca….
salam sukses

broden mojokerto

jian tenan lucu ..iso wae.kapan enek kontes meneh au melu yo

edan,berulang ulang dibaca ttp lucu