Payday loans

Lagu Jogja Istimewa soko Jogja Hiphop Foundation

Ing tahun iki, lagu Jogja Istimewa lagi populer ing Indonesia. Bocah bocah ing arane Jogja Hiphop Foundation (JHF) iso ngrubah boso Jowo sing rodo redup dadi beken digabungke ing lagu hiphop.

Critone, diwiwiti soko acara-acara cilik koyoto Hip Hop Reunion lan Angkringan Hip Hop, bocah-bocah JHF iso ngenalke lagu-lagu cipta’ane dewe. Musik sing digowo rodo unik, nyampurke boso Jowo karo musik Hip Hop sing kondang ing Amerika kono.

JHF iki anggotane Marzuki Mohammad, Anto Gantas, Lukman, Balands. Iki video sing lagi populer, Jogja Istimewa.

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


Tanggapanmu, piye lur ?