Payday loans

Mp3 Lirik Video Lingsir Wengi

Lagu lingsir wengi iki jarene kanggo ngundang Kuntilanak … hiiiiiiiiiiii … wedi tenan. Wes ra usah dipikirke ya mas lan mbakyu. Sing penting ayo nembang lingsir wengi. Iki ono mp3, video lan lirik’e. Ayo nembang bebarengan.

Lirik Lingsir Wengi :

lingsir wengi
sepi durung biso nendra
kagodho mring wewayah kang ngreridu ati


kawitane
mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno

nanging duh tibane
aku dhewe kang nemahi
nandhang bronto kadung loro
sambat-sambat sopo

rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi

Download Mp3 Lingsir Wengi

Hosting Murah


3 wong dadi tukang rasan-rasan !


matur nuwun kagem ingkang damel web meniko ingkang sampun mareng aken ngunduh tembang meniko…….
kulo ingkang nyambut damel wonten papua meniko kangen kaliyan tembang2 jawi kados meniko……..
nyuwun ngapunten dumateng sedoyo kemawon menawi kulo lepat ingkang nyerat meniko, dipun sebabaken kulo sampun dangu wonten tlatah papua
matur sembah nuwun …….

wah beda lagi pak, bu.
lingsir wengi yg itu bukan buat manggil kuntilanak, tp lagu suasana patah hati di tengah malam.

kl yg ini :http://kamaliyadi.web.ugm.ac.id/durma-lagunya-trillogi-kuntilanak/
baru merupakan tembang jawa mistis untuk memerintah roh halus. Masih termasuk slh1 macapat
saya jg selama ini heran, wong lagu patah hati koq buat manggil kuntilanak?
ternyata kita semua org jawa kurang titen ya… 😉

matur nuwun kagem ingkang damel web menika ingkang sampun marengaken ngunduh tembang menika…….
kula ingkang nyambut damel wonten papua menika kangen kaliyan tembang2 jawi kados menika……..
nyuwun pangapunten dumateng sedaya kemawon menawi kulo lepat anggenipun nyerat menika, dipunsebabaken kula sampun dangu wonten tlatah papua
matur sembah nuwun

Tanggapanmu, piye lur ?