Payday loans

Lirik lan Mp3 Rondo Kempling

Prawan rondo ra patek penting, sing penting dijampin kempling. Sing dadi artis ning kene yoiku Mus Mulyadi, Waljinah / Manthous. Yo do nonton videone lan nembang. Ono lirik’e neng nisor kono. Trus nek ono sing arep download mp3 ne, monggo, ono link ning ngesor kono.

LIRIK RONDO KEMPLING

Ndak pundi Mbak Ayu
bade tindak pundi?
kadingaren tindak wae
ora numpak taksi

Dewean opo ora wedi?
Timbang nganggur
kulo gelem ngancani

Kleresan mas alias kebetulan
blanjane kathah rada kabotan
Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi
tekan omah mangke kulo opahi

Ee… Tobil wong Legan golek momongan
Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?

Ampun gelo mas
sampean ampun kuciwo
kulo rondo anyaran ditinggal lungo

Awan-awan lungo blonjo
ning pasar pahing wing-wing…
Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…

Ning Semarang Mas..
Tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang yo ben rondo
dijamin kempling..

Kempling lho mas….

Muanteb… tenan

>>> DOWNLOAD MP3 RONDO KEMPLING

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


kempling lho mas…
wes tah, sampean ra usah kuatir..wes jaminan…

wuenak tenan yo ndro yen oleh seng kempling-kempling..mak yossss

Tanggapanmu, piye lur ?