Payday loans

Lirik, Mp3 lan Video Putri Solo

Keroncong Putri Solo sakjane okeh sing nembang. Nanging nemu video sing nembang Mbak Sundari Soekotjo. Aku nulis lirik keroncong Putri Solo iki soko lagune Javanova James Chu. Iki ono video, lirik lan download mp3 ne.

Video Konser keroncong – 9 Augustus 2008 – Mangkunegaran – Solo – Hiiii ngeri suorone cak ! Wulu iso kriting.

Lirik Keroncong Putri Solo :

Putri Solo
Dasaré kepara nyata
Pancèn pinter angleléwa
Dasar Putri Solo

Nganggo seléndang pelangi
Sumampir ana pundaké
Cunduké kembang melathi
Dadi lan pantesé

Reff:
Lumakuné kaya macan luwé
Sandal jinjit pengageme
Kriyat kriyèt suwarané
Kelap-kelip parliane
Dasar Putri Solo

Putri Solo
Yèn ngguyu dhekik pipine
Ireng manis kulitané
Dadi lan manise
Dasar Putri Solo

Download keroncong Mp3 Putri Solo sing nembang Sundari Soekotjo. Klik iki.

Hosting Murah


3 wong dadi tukang rasan-rasan !


Wah… gayeng tenan nek ngrungoake tembang ini. Dadi ngantuk ki….

Manteb tenan. . .ayo podo dlestariké budoyo jowo,

istimewa lagune…………..musik negri tetep number ONE.>>>>>>>>>>IS THE BEST

Tanggapanmu, piye lur ?