Payday loans

Lirik lan MP3 Nyidam Sari Waljinah

Rupone akeh sing upload Nyidam Sari. Sampe bingung milih download sing ngendi. Monggo dipilih lan downlod dewe ndek kene.



LIRIK Lirik nya Nyidam Sari :

Umpomo sliramu sekar melati,
aku kumbang nyidam sari.
Umpomo sliramu margi wong manis,
aku kang bakal ngliwati.

Seneksen lintange luku,
semono janji prasetyaning ati.
Tansah kumanthil ing netro rinoso,
kroso rasaning ndriyo.

Chorus:
Mibero sak jagad royo,
kalingono wukir lan samudro.
Ora ilang memanise,
aduuh, dadi ati sak lawase.
..
Nalika niro ing wengi,
atiku lamlamen marang sliramu.
Nganti mati takkan biso lali,
lha kae lintange wluku.

Chorus

————-

>> DOWNLOAD MP3 NYIDAM SARI

Hosting Murah


5 wong dadi tukang rasan-rasan !


yen iso tulung diuploadke lagu2 campur sari ben aku biso download.

uploadno lagu lagune didi kempot eo,,,

lagune pancen nyoto…
jozz tenan____

wehh…
ngasi liyep2 kulo ngrungokne lagu nyidam sari..

Matur suwun….tembange pancen jos gandhos…

Tanggapanmu, piye lur ?