Payday loans

Lirik lan Mp3 Rek Ayo Rek – Mus Mulyadi

Ono pesenan teko kancaku, Mase Bowo sing lagi gandrung karo sepedahan, njaluk keroncongan Mus Mulyadi. Dekne sempat bengok-bengok mbelo banget soal keroncong. Sampek omong : “Lestarikan Keroncong !, vote lagu keroncong daripada kangen band.!!!” Muahahaaha. Iki lo video, lirik lan download MP3 ne.



LIRIK REK AYO REK – Mus Mulyadi

Rek ayo rek mlaku mlaku nang tunjungan
Rek ayo rek rame rame bebarengan
cak ayo cak sopo gelem melu aku
cak ayo cak dolek kenalan cah ayu

reff:

ngalor ngidul liwat toko ngumbah moto
masio mung senggal senggol ati lego
sopo ngerti nasib awak lagi mujur
kenal anak e sing dodol rujak cingur
jok dipikir angger podo gelem mlaku
jok dipikir angger podho gak duwe sangu
mangan tahu jok di campur nganggo timun
malam minggu jok podho di gawe nglamun

back to reff:

————–

>> DONWLOAD REK AYO REK MUS MULYADI

Hosting Murah


14 wong dadi tukang rasan-rasan !


mosok cuman siji tok….
we want more…
we want more…
we want more…

*ehh.. nganggo boso jowo ding*

pengen maneh…
pengen maneh…
pengen maneh…

hi.hi.hi..

iki sing tak goleki
sopo nduwe lagu suroboyoan..

asslm…
ngapunten…kula badhe nyuwun tulung..
kula angsal tugas ndamel vocal group nembang lagu daerah..
kula nyuwun dipunkirimi lirik kaliyan notasinipun lagu rek ayo rek kaliyan lagu daerah ingkang lirike kados…

“waktu hujan sore-sore……..pohon kenari…..”

menawi boten ngrepotaken,kaliyan notasi suara 2…

matur suwun sa’derengipun…

dalem remen lagunipun menwi kepareng dalem nyuwun lintunipun lagu meniko

kulo mboten ngrasani nek miturt perasaan kulo kok mungel2

yanuar….
if you want to download more please type below address,
http://www.4shared.com/account/dir/21615427/1398793a/sharing.html?rnd=68
when you get dificulty pleasse contact me 081808730350.
wonten mriku komplet, sumonggo dipun rahapi, lan sugeng midangetaken.
wassalam,

hahahahahahaha

lagune apik banget dadi pengen nyanyi q rek.

salam satu bonex

hahahahahahahahahahaha

lagune apik banget, q dadi pengen nyanyikno rek.

salam satu bonex.

hahahahhhahahaha

lagune apike rek, q dadi pengen nyanyikno.

dalam q arek suroboyo asli

download full album nya mass mana

maturnuwun lagunipun,,,,hehehee

I LIKE THANK’S YOU

Tanggapanmu, piye lur ?