Payday loans

Lirik – Mp3 – Video Keroncong Sepasang Mata Bola Sundari Soekotjo

Hayo penggemar keroncong, iki ono lirik, lagu, mp3 sing iso di download lan video Keroncong Sepasang Mata Bola. Sing nyanyi wong ayu jenenge Sundari Soekotjo. Yen kowe pengen karaoke, iso nonton videone karo bengok-bengok.

Lirik lagu keroncong Sepasang Mata Bola

Hampir malam di Yogya
Ketika keretaku tiba
Remang remang cuaca
Terkejut aku tiba tiba

Dua mata memandang
Seolah olah dia berkata
Lindungi aku pahlawan
Dari pada sang angkara murka

Reff:

Sepasang mata bola
Dari balik jendela
Datang dari Jakarta
Menuju medan perwira

Kagum kumelihatnya
Sinar sang perwira rela
Hati telah terpikat
Semoga kelak kita berjumpa pula

——————————

DOWNLOAD MP3 KERONCONG SEPASANG MATA BOLA

Hosting Murah


4 wong dadi tukang rasan-rasan !


rasane yen ga salah, mben bengi aku krungu lagu iki soko juragane mp3. Lagune uenak tenan..sangking enake, aku nganti apal…hehe

Ana penyanyi suarane ngelangut banget. Kanggoku, dheweke ki ora kalah dibanding Sundari Soekotjo. Jenenge: Heny Purwandari (utawa Henny Poerwandari utawa liyane). Aku pengin banget duwe rekamane.

Sapa kang bisa mbiyantu? Yen kakung, dak dongakke oleh bojo sing gandhes luwes kaya Sundari Soekotjo; yen kenya, dak dongakake kaya dheweke?

Piya jal?

mo nanya lagu keroncong Indonesia Jaya cipt. Didiek SS

sundari sukoco ayune tumpuk undung

Tanggapanmu, piye lur ?