Payday loans

Lirik, Video, Mp3 Kecik-Kecik Campursari (Tuti Sri Sedya)

Fyuh, tembang campursari Kecik-Kecik iki terinspirasi soko Album Javanova’ne James Chu. Ono sing seneng karo irama tembange ning ora ngerti syair/lirik’e. Akhire ngrungok’ke tembang Kecik-Kecil karo ngetik. Tibakne dowo tenan lirik’e kuwi ya. Oke, lirik iki tak haturke kanggo konco-konco penikmat campursari, lan dadi pengarepane Natalia (gegayutane Didi BOC). Iki, lirik, video lan sumber download Kecik-Kecik Mp3.

Video Kecik-Kecik sing nembang Tuti Sri Sedya :

Lirik Kecik-Kecik

Kecik kecik, kecike manilo
Prayogane tumrap poro mudo
Besuk dadi, wong kang dipercoyo
Sing becik dienggo
Dibuang barang sing olo

Oing kecik kecike manilo
Oing yen kasep ojo njur gelo
Kecik-kecik diwadahi cangkir

Sawo kecik soko kaliyoso
Bengi mikir, esuk sore mikir
Kok yo kebangeten
Dipikir ora rumongso

Oing kayune ukir-ukiran
Oing wong manis dadi pikiran

Kecik-kecike manilo
Sawo rontok tibane ning banyu
Mbiyen ngaku jare isih joko
Ning bareng ketemu
haroto anake wolu

Oing lungo Solo
Oing dadi dudo ojo sumelang

Kecik-kecik dicucuki podang (bene yu)
Manuk podang menclok uwit jagung
Esok ngadang, awan sore ngadang
Bareng wis ketemu
haroto ra wani nembung

Oing ono grumbul nggo dalan luwak
Oing yen wurung bejane awak
Oing yen wurung bejane awak

Download Mp3 Kecik-Kecik >>

Hosting Murah


2 wong dadi tukang rasan-rasan !


ass.wr.wb aku ngarepno sampean podo sehat tak kurang opo-opo arep enggeh nopo mboten nek boten (arep )ten dokur niku kulo pundute meleh nggeh pun mangkel kulo guyonan mawon pun di dhekek ten ati, pun geguyu kulo boten saget boso engkang detail katha salahe sepurane bro kulo saking mojokerto tapi kulo bosone suroboyoan nggeh lagu niki kulo remen sangat suwon bro sing ganteng gak onok tunggale sak dunyo sak menten mawon tulisan kulo boten katha-katha dificil sampun matur nuwon kulo bade minggat . wassallam

Subjecting kids to be able to perusing along with mnkiag because of everyday living just like authoring shopping shows along with notecards and analyzing news stations, books and magazines presents them in the an opportunity to be aware of the a worth of terms and also how we use it with our daily lifetime.

Tanggapanmu, piye lur ?