Payday loans

Mangkane ati-ati milih hosting

Wulan-wulan maret karo april iki ono peristiwa sing anget. Salah siji perusahaan hosting sing terkenal ndek Indonesia mak bedunduk ngilang. Nelantarno pelanggane. Jan mesakno. Mbiyen, perusahaan iki online nggawe jeneng microcyber.net

Ancene murah tenan rego barang sing ditawarno. Sempet nggawe ketar ketir ndok ati. Piturut kabar sing iso di golek’i nang google.co.id, sing nduwe perusahaan iku lali karo tanggung jawabe sak wise dek’ne melu dadi caleg (calon legislatif) ning Sumatera Utara kono.

Embuh opo pancen gara-gara acarane padat, ananging ninggalno pelanggan hosting lan domain name kuwi wis ora profesional tenan. Saiki podo geger poro pelanggane akeh sing kelangan file-file website sing mbiyen di deleh ndek server’e microcyber.net. La yok opo jange njukuk file, la wong server’e wes matek.

Ukoro sing paling penting iku bab domain name, kuwi sing penting. Website biasane iso digawe maneh, tapi nek domain name ilang, iso ngawatirno proses marketing sing lagi mlaku.

Akeh usaha hosting Indonesia pating tlecek ndek jagat nuswantoro sing kwalitase apik, lan ugo akeh sing nawarno hosting murah sing gak murahan. Tapi delok’en sek pencilak’ane ndek ndoyo layanan ning masyarakat. Sinau disek ta lah rek. Ojo sampek keblusuk kenek kasus website maneh.

Pelanggan iku nduwe hak lan kewajiban. Opo ae isine, wocoen ae ndek blog hosting sing digawe karo Bali Orange. Yen wis ngerti, baru tuku hosting lan domain name.

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


Kulo kok lagi mireng kabar niku nggeh, nopo kathah tenan tiang sing sampun meng-hosting ten mriko? byuh jan mesakne kulo mireng kabar niku, tapi wis dangu ngeh. lha njenengan nulise tahun 2009, kulo mbales komentar niki tahun 2011. 😀

Tanggapanmu, piye lur ?