Payday loans

Mojokerto lan Majapahit

Awak’e dewe sering krungu bab Majapahit ing pelajaran sejarah sekolahan. Miturut sejarah majapahit, kuwi ngono kerajaan gede sing bisa nyatuk’ne nuswantoro (Indonesia) mergo mahapatih Gajah Mada lan Raja Hayam Wuruk. Petilasane isih iso didelok ning daerah jenenge Trowulan, Mojokerto.

Ing trowulan kono, tibakne akeh pengrajin watu ukir. Bentuk’e macem-macem miturut panyuwun sing pesen. Barang-barang unggulan liyane ing Mojokerto akeh, contone sepatu, onde-onde, kerajinan kapal, penghasil rambak sapi, lan ono liyane maneh. Coba wae delok’en ning website informasi Mojokerto.

Kutho Mojokerto jarak’e mung 50 km soko Suroboyo. Sakliyane barang kerajinan utowo panganan, Mojokerto ugo nduwe wisata alam lan wisata budaya. Ono daerah jenenge Pacet lan Trawas sing terkenal karo howo sejuk’e.

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


oala tibak e ngono ta tak pikiri ono opo 😀

Tanggapanmu, piye lur ?