Payday loans

Mukidi MenPoRa

Sak wise telung ndino ing Istana Negara Jakarta, Mukidi mulih nyang ngomah lan langsung ngomong karo bojone:

Mukidi : Menpora

Istri. : Alhamdulillah….. Menpora pak…

Mukidi : lho ditakoni kok malah takon.

Istri. : lho, sampeyan diangkat dadi Menteri Pemuda dan Olahraga tho pak……?

Mukidi. : lho…..bukne…. kowe iki Men opo ora…? Nek ora ayoooo……

Istri. gundulmu!!
GLODHAAAAGGGHH…!!!
😄😄😄🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?