Payday loans

Nerjemahke boso jowo ning inggris

Tibakne situs boso jowo iki ono gunane tenan. Iki mau aku dikontak karo bule sing nduwe pembantu soko Indonesia. Dek ne kontak aku opo iso mbantu nerjemahke boso jowo nang inggris.

Rupane, pembantune kuwi kirim surat menyang Indonesia nganggo boso jowo. Cilokone, bule ne ra ngerti karo boso jowo hahahaha. Aku takok, kanggo opo nerjemahke boso jowo kuwi ?. Bulene njawab, nek pengen ngecek tanggapan soko pembantune wektu kerjo kare dek ne.

Ya wes, surat boso jowo kuwi di scan lan dikirim nang aku. Pelan pelan tak terjemahke ning boso inggris. Rupane pembantune seneng kerjo karo bule kuwi. Isi surate cuman takok kabar lan nyuwun dongo wae soko bapak lan ibune.

Duh, poro sedulurku sing kerjo ning luar negeri kono. Mugo-mugo diwenehi kesehatan, krasan lan iso sumbangke devisa kanggo keluargamu ning Indonesia kene ya … Selamat bekerja pahlawan devisaku ….

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?