Payday loans

Obama ngerti boso Indonesia

Presiden Amerika Serikat (AS), Barrack Obama jik eling karo Indonesia, bahasane lan omahe pas dekne cilik mbiyen. Bab kuwi kebukti pas Obama anjangsono ing Departemen Luar Negeri AS, dino kemis wingi. Obama ngrespon apik nganggo bahasa Indonesia pas ono disopo karo salah satu staf Deplu AS sing pernah tugas ndek Indonesia. Staf kuwi jenenge Charles Silver, sing pernah menjabat dadi konselor urusan publik Kedutaan Besar AS ndek Jakarta.

Charles Silver nyopo ” Selamat siang Bapak”. Obama langsung nglambekno tangan lan mesem, trus njawab ” Terima kasih, Apa kabar ?”. Sak marine dilanjutno saut-sautan nganggo bahasa Inggris.

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?