Payday loans

Operasi Zebra 2013

Kabeh POLISI sak Indonesia lagi ngelaksanake “Operasi Zebra 2013″ Bareng2 .. InsyaALLAH mulai 28 Nov s/d 11 Des 2013 ..

Makane Nek saiki akeh operasi yo ojo heran. Trus ojo muni2 “Polisine nggolek2 .. !!!!!

Operasi iku tujuane iso nemoke motormu .. Motore tonggomu seng ilang .. seng dimaleng .. Sekalian nertepke masyarakat .. Program Operasi Zebra iki luweh mentingke kegiatan PreEmtive .. Preventive seng didukung penegakan hukum kanggo pelanggaran lalu lintas seng marai nyebabke Tabrakan .. kejahatan kendaraan ..

Lha mulai saiki Sampekke neng Sedulurmu .. Tonggomu .. Gurumu .. Koncomu .. Pacarmu .. KimCilmu .. Dosennmu .. Selingkuhanmu supoyo nglengkapi dokumen kendaraane (SIM karo STNK) .. BPKB gag usah digowo ndak ilang .. Mending dilebokke pegadaian wae malah oleh
duwit..\=D/

Kelengkapan kendaraan yo dinggo ..

HELM sing standar SNI .. Ojo Helm Batok ..

Spion loro kiwo tengen ojo kiwo kabeh ..

Plat nomere seng biasa wae rasah dibentuk-bentuk sing aneh2 .. opo meneh ditulisi jenenge mbahmu, ndak malah ketok wong Alay + LeBay ..

Sing nyopir mobil ojo lali nganggo sabuk pengaman .. Ojo cuman kanggo pajangan .. Umpomo mobile gag ono sabuk pengamane yo nganggo debok garing opo tali rafia ..

Sing numpak motor roda 2 tetep nguripke lampu (awan karo bengi) .. Sing lampune pedot .. ndang ditukokne lampu .. nek perlu lampu neon seng gedi ben mantep .. ??Wong tuku Blackberry wae kuat .. Mosox tuku lampu sepuluh ewu wae aras-arasen ..

Wis Yoo, berita iki sebarno sak indonesia. Mbok laksanakke yo alhamdulillah .. ora mbok laksanake yo gpp .. nek ono opo2 yo urusanmu wong aku dudu wong tuamu .. Seng penting aku wes ngandani ..

———

Kabar soko Andik Juliardi

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?