Payday loans

Radio Jodhipati FM – Siaran Boso Jowo soko Tlatah Nganjuk

Radio boso jowo Jodhipati iki wis ono suwi ing Nganjuk, Jawa Timur. Aku kenal radio iki soko Bapakku, Pak Untung Subagijo lan Ibuku, Sri Sunaryati tahun 2006 kepungkur.

Wektu kuwi, aku lan keluargo lagi tindak soko mudik ing Pacitan lan Madiun. Soko kulon, sakdurunge Nganjuk kiro-kiro 10km, ono prapatan. Belok kiri kiro-kiro 5 km, keluargaku mampir ing radio Jodhipati. Langsung moro tamu ditemui karo nyonya Joko, sing nduwe radio kuwi. Lanjutke maos »

Hip-Hop soko Magelang

Nemu video klip iki. Asik, judule Simbok. Yo podo dirungok ke.

Mat Pithi duwe dagangan macem-macem kondom, sopo sing gelem mesen ?

Mat Pithi duwe dagangan macem-macem kondom, sopo sing gelem mesen ?

KONDOM LOKAL

Kondom Miduo : ” Dua isinya, nikmat rasanya “
Kondom Pindy Mint : ” Dingin-dingin empuk . . . . “
Kondom Ando : ” Kuat bagai naga “
Kondom Extra Joss : ” Merubah ngos menjadi joss . . Lanjutke maos »

Lirik, Mp3 lan Video Putri Solo

Keroncong Putri Solo sakjane okeh sing nembang. Nanging nemu video sing nembang Mbak Sundari Soekotjo. Aku nulis lirik keroncong Putri Solo iki soko lagune Javanova James Chu. Iki ono video, lirik lan download mp3 ne.

Video Konser keroncong – 9 Augustus 2008 – Mangkunegaran – Solo – Hiiii ngeri suorone cak ! Wulu iso kriting.

Lirik Keroncong Putri Solo :

Putri Solo
Dasaré kepara nyata Lanjutke maos »

Lirik Keroncong Sebelum Aku Mati – Gesang

Sekali ku hidup, sekali ku mati,
Aku dibesarkan di Bumi Pertiwi,
Akan kutinggalkan warisan abadi,
Semasa hidupku sebelum Aku mati.

Lambaian tanganku panggilan abadi,
Semasa hidupku sebelum aku mati

Lirik, Mp3 lan Video Bengawan Solo Mbah Gesang

Wengi-wengi awak jan kesel tenan. Meh sedino karo cah-cah Bali Orange kerja bakti ngresiki kantor. Pengen ngrukok’ke Mbah Gesang nembang Bengawan Solo. Yo podo nembang keroncongan Bengawan Solo soko Simbah Gesang lan didelok Video-ne iki :

Lanjutke maos »

Mat Pithi kangen ambek Suroboyo.

Mat Pithi, asal Indonesia sing lagi sekolah nduk Jepun moro nang nggone dokter. Pirang-pirang dino iki awak kroso kesel, weteng mules, mripat mbrebes terus ditambahi sirah ngelu. Pokoke rasane gak enak kae lho…

Dokter sing mrikso nggak iso nemokno penyakite Mat Pithi malah tambah gak mudeng… opo’o pasien siji iki kok koyok ngono. Lanjutke maos »

Lirik, Video, Mp3 Kecik-Kecik Campursari (Tuti Sri Sedya)

Fyuh, tembang campursari Kecik-Kecik iki terinspirasi soko Album Javanova’ne James Chu. Ono sing seneng karo irama tembange ning ora ngerti syair/lirik’e. Akhire ngrungok’ke tembang Kecik-Kecil karo ngetik. Tibakne dowo tenan lirik’e kuwi ya. Oke, lirik iki tak haturke kanggo konco-konco penikmat campursari, lan dadi pengarepane Natalia (gegayutane Didi BOC). Iki, lirik, video lan sumber download Kecik-Kecik Mp3.

Video Kecik-Kecik sing nembang Tuti Sri Sedya :

Lirik Kecik-Kecik

Kecik kecik, kecike manilo Lanjutke maos »

Mojokerto lan Majapahit

Awak’e dewe sering krungu bab Majapahit ing pelajaran sejarah sekolahan. Miturut sejarah majapahit, kuwi ngono kerajaan gede sing bisa nyatuk’ne nuswantoro (Indonesia) mergo mahapatih Gajah Mada lan Raja Hayam Wuruk. Petilasane isih iso didelok ning daerah jenenge Trowulan, Mojokerto.

Ing trowulan kono, tibakne akeh pengrajin watu ukir. Bentuk’e macem-macem miturut panyuwun sing pesen. Barang-barang unggulan liyane ing Mojokerto akeh, contone sepatu, onde-onde, kerajinan kapal, penghasil rambak sapi, lan ono liyane maneh. Coba wae delok’en ning website informasi Mojokerto. Lanjutke maos »

Yuk Jah lungo perikso nang dokter.

Yuk Jah iki tanggane Mat Pithi, rondo, dulinane Mat Pithi.

“Opoko sampeyan ning ?” Jare doktere.

Yuk Jah terus cerito, “Iki lho dok, wis sak wulan iki aku malih ngentutan. Sak jam isok ping sepuluh aku ngentut. Cumak untunge, entutku iku gak mambu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing ngerti. Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok ngentutan “. Lanjutke maos »