Payday loans

Potong Rambut

Mbah Sarkim 54 th, mulih teko salon potong rambut terus crito nang Saropah bojone…

Mbah Sarkim :
“Dik…, aku mau mari potong rambut nang salon, terus di-tawani potong rambut sing ngisor iki (karo nuding), cumak nambah duit 5 ewu repes tok…”.

Saropah :
“Lho kok murah cak …, aku yo gelem nek ngono ahh…”.

Sisuk’e

Saropah bojone mbah Sarkim budal potong rambut karo gak lali melok njaluk tambah dicukur sisan rambut bagian ngisore.

Saropah :
“Iso tah mbak Myrna, sekalian nyukur rambut sing ngisor…???,
(karo nuding sing dikarepno)

Myrna :
“Isok ning…..,
tapi nambah 25 ewu yo…”.

Saropah :
“Lho kok larang…,
Wingi mbah Sarkim mrene kok cumak nambah 5 ewu…,
Lha kok sak’iki malih mundak dadi 25 ewu…???!!!”.

Myrna :
(Njawab karo santai)
“Lho Ning,…..
Nek nyukur wek’e sampean iku LUWIH ANGEL,………………
Soale gak onok cekelane…….!!!”.

Saropah :
“Kampret…!!!”

@×#÷$=%&€£¥₩

nantang

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


Tanggapanmu, piye lur ?