Payday loans

Soal Banyolan ala Mat Pithi

Sejak tahun 2004, embuh sopo sing nggowo dongeng iki, tapi tulisane selalu tak simpen ndek komputerku. Sakwise tak woco-woco, tulisan iku isine banyolan thok. Jeneng karakter sing digawe ndek crito iku Mat Pithi. Byuh, akhire aku ngefans karo dekne. Tapi, omong-omong, sakjane sopo yo penulis Mat Pithi iku ?

Mat Pithi iki uwong, didadekno karakter crito banyolan suroboyoan. Salah siji maksud sing tak tangkep teko akehe banyolan iku, wong suroboyo gak cuma iso tawuran, tapi yo iso mbanyol sing nggarai suasana gayeng lan isine ngakak thok. Tapi saiki, aku kepikiran. Sopo yo sing pinter nulis mbayol kuwi ? Salut. Tak golek’i ning google malah nemoni tulisan soal Mat Pithi, tapi tetep gak jelas sopo penulis asline.

Opo iki penulise ya ?

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?