Payday loans

Tibakne BakulanWeb.Com pernah onok

Iseng-iseng berkelana mancing kata kunci BakulanWeb.Com karo mbah Google. Weladalah, nemu link sing nyebutno dodolan. Teko bukti kuwi, tibakne BakulanWeb.Com pernah dituku karo wong. Mungkin wae wis ora digawe maneh, akhire ditawarke ning pengguna internet. Regane waktu itu wow, telung yuto. Ck..ck .. tibakne maneh, aku beruntung yo. Iso nyekel domain BakulanWeb.Com iki. Sakjane sing gembar-gembor duwe domain name iki pas taun rong ewuan siji opo loro kuwi Pak Joko Sujatmono, marketinge PT. Bali Internet. Trus PT kuwi bubar, domain name nya ugo melu ngilang. Nek ngono, domain name iki wis ping telu pindah tangan yo. Mugo-mugo aku sing terakhir lan iso ngramut. Amin.

Hosting Murah


Mung siji sing rasan-rasan


mugo2 ae cak, mosok bakul dodol awake de lak dadi jual diri akhire :-)

Tanggapanmu, piye lur ?