Payday loans

Tombo Stress

Tombo stres, iku pitu
perkarane …

Kaping pisan, ngombe bensin sak tankineeee …
Kaping pindo,nyruput baygon sak kalenge..e..e..
Kaping telu, njegur sumur sak jeruheee …
Kaping papat, nguntal pacul sak gagangeee …
Kaping limo, nggantung awak sak modaaareee …
Kaping enem, nguntal watu sa’gedene …
Kaping pitu, nguntal duren sak kulite …
Salah sawijine, sopo bisa ngelakoni …
Insya’ Allah bakal mati … saklawasee..ee..ee…

Hosting Murah


Tanggapanmu, piye lur ?