Payday loans

Wong Koplak Belajar Facebookan

Ono wong lanang pengen belajar Facebookan, trus dekne ora ngerti arep ngopo. Mangkane dekne SMS koncone wedok arep takok ben ngajari Facebook. Isi SMS kurang luwihe koyo ngene :

mr X: Mey, warahi aq gae facebook yoo
maya: Oke, u wes nang ngarep komp?

mr X: wes, aq yo wes ndue email
maya: sippp, buka en, browser firefox, nek ga ngono internet explorer…

mr X: browser ki opo?
maya: klik menu start trus golekono tulisane Internet explorer

mr X: trus pye?
maya: ketik di kotak paling atas, “www.facebook.com” trus enter

mr X: oke, trus???
maya: nek wes metu gambare, isinen form pendaftaran sesuai yg ada

mr X: ngendi ne seng di isi, kok ga ono opo2…
maya: mosok, nang layar ono tulisan opo?

mr X: mung tulisan tok, nduwor dewe ono tulisan “The page cannot be displayed”
maya: wah, kliru paling lek mu nulis nduwure

mr X: wes bener kok, www.facebook.com
maya: ehm, mungkin koneksi internetmu mati..

mr X: opo butuh internet, ndek omah ga ono internete..
maya: woooo kampr**tt…..drijiku sampe kriting… tibake ra ono koneksi..

mr X: ooo, yo wes, kapan2 ae lek aq nang warnet tak sms neh… suwon yoo…
maya: podo2, emailmu opo?

mr X: www.cahganteng2000@yahoo.com, digaweke kancaku, tapi rung tau tak bukak
maya: waduh.. email kok ono www ne ki piye…

mr X: www ki opo?
maya: Wassalamualaikum Warahmatullah Wabarakatuh….

Wetengku ngelu…. =))

Hosting Murah


5 wong dadi tukang rasan-rasan !


sing koplak ki, sing arep diajari facebook-an, opo sing ngajari, opo sing nulis cerito??? wkwkwkwk

sing koplak yo wong sing nulis crito laaah…….. kwwkwkkwwkkwwkwkww

Waduh ancene wong sing nulis iki wong ndeso sing wis sue nak kota dadi iso nulis pengalamane dewe xixiiixixiiiiii

sing koplak sing moco,ra ono sing ngajak nguyu kok nguyu,yo ra gan,he…

aku pingin repost, oleh tha?

Tanggapanmu, piye lur ?