Payday loans

Meres Kucing

Mukidii : “Tuku Rinso”.
Bu Jum : “Nggo opo Muk?”,
Mukidii : “Kucingku keno lumpur, arep tak umbah”.
Bu Jum : “Mati kucinge yen diumbah ambek Rinso!!”,
Nanging bu Jum tetep ngedoli Rinsone …
Isuke, Mukidi teko maneh nang tokone bu Jum.
Bu Jum : “Piye kucinge Muk?”,
Mukidi: “Mati..!!”
Bu Jum : “Lha tenan to, ra iso kucing diumbah Rinso”.
Mukidi : “Tapi kucingku mati dudu mergo tak umbah Rinso, wong bar tak umbah isik urip kok”
Bu Jum : “Lha matine kena apa?”
Mukidii : “Tak peres..

Dadi Simbah Kuwi Kudu Sabar

Putu : “Laopo sampean mbah? “
Simbah : “ Nggolek godhong gedhang le..”

Putu : “ godhong gedhang gawe opo mbah ?”

Simbah : “gawe bungkus lontong”

Putu : “lontong gawe opo mbah”

Simbah : “ mengko dipangan ambek opor” Lanjutke maos »

Jam 8 isuk

kriiiiing….. ☎ telpon nang mejo bioskop 21 muni…!!!!!
Agus : Halloow cak…..   aku arep takok, bioskop bukak jam piro….?

Penjaga : jam siji cak.

Agus : Iso buka jam songo ta cak???? Lanjutke maos »

Bejo dicekel polisi mergo kasus tabrakan

Polisi : “Ya’opo critané sampèk koen nabrak uwong 20 iku..?”
Bejo: “Aku nyetir mobil kecepatan 90 km/jam.
Pas nang pertelon moro2 rèm-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kawinan. Cobak nèk bapak, pilih nabrak sing endi…?” Lanjutke maos »

Dokter Puskesmas Ndeso

Santoso sing nembe dadi dokter oleh tugas seko kepalane, dadi dokter bantuan neng puskesmas ndeso..

Pasien pertamane jenenge Kamiyatun,sing nggendong bayi cilik kuru, kaliren, ketoke kurang gizi..

Santoso: “Lare niki biasane mimike susu formula nopo ASI bu?”
Kamiyatun: “ASI pak dokter..”
Santoso: “Kok ketoke lare niki kurang gizi bu… Cobi kulo tingali ASI-nipun Ibu…” Lanjutke maos »

Crito Mbulet Koyok Entut

Alkisah pd suatu hari BOSS PERUSAHAAN terkenal, nyeluk SEKRETARISE trus ngomong, “Sesuk meeting nang luar kota siapno opo wae sing dibutuhake.”

Karo siap-siap SEKRETARISE iku nelpon BOJONE, “Sesuk aku dines nang luar kota, yo mas ?”

Sang SUAMI Sekretaris langsung nelpon nang SELINGKUHANE, “Bojoku sesuk nang luar kota, sampean sesuk mreneo .. ono waktu gak ?” Lanjutke maos »

Operasi Zebra 2013

Kabeh POLISI sak Indonesia lagi ngelaksanake “Operasi Zebra 2013″ Bareng2 .. InsyaALLAH mulai 28 Nov s/d 11 Des 2013 ..

Makane Nek saiki akeh operasi yo ojo heran. Trus ojo muni2 “Polisine nggolek2 .. !!!!!

Operasi iku tujuane iso nemoke motormu .. Motore tonggomu seng ilang .. seng dimaleng .. Sekalian nertepke masyarakat .. Program Operasi Zebra iki luweh mentingke kegiatan PreEmtive .. Preventive seng didukung penegakan hukum kanggo pelanggaran lalu lintas seng marai nyebabke Tabrakan .. kejahatan kendaraan .. Lanjutke maos »

Ning Istimah anak-e koyok bedes !

Mbak Is(timah) lungo nyang Tunjungan ambek nggendhong bayine numpak bus
kota. Pas munggah bus ndadak sopire ngelokno “wah anak sampeyan kok uelek, paling elek sing aku tau eruh”.

Mbak Is nesu mbanting duwit ongkose ngguk kotak terus nggolek lungguhan
ndhuk mburi. Ndilalahe lungguh sandhinge mat Pithi. Lanjutke maos »

Wong sukses iku ukurane agomo nopo donyo?

Secara sejarah kito urip nang nggone jaman modern. Berada pada era global sehingga kita sulit untuk tidak materialistis. Angel arepe ora kedonyan Bu, angel. Opo opo ukurane nganggo materi, opo-opo ukurane nganggo donyo. Njenengan ngarani wong sukses iku ukurane agomo nopo donyo? Wong mbok anggep bahagia sukses niku mergo ibadahe nopo sugihe? Ha yo sugihe kuwi.

Orang dikatakan hebat ketika mampu membuat rumah gedung bertingkat, mobilnya mengkilat, istrinya cantik memikat, sampe jumlahnya empat, bisnisnya berkembang pesat. Iku dianggep wong sing hebat, senajan keparat. Lanjutke maos »

Gunane Driji Tengah

Onok bapak ngobrol karo anak-e.
BAPAK : Le…le…koen ngertia nek drijimu iku kabeh onok gunane dewe2…??
ANAK : Lha opo ae pak…??
BAPAK : Jempolan gawe minarakno dayoh….telunjuk gawe ndudohno karo
nunjuk2.. Driji manis gawe ali-ali.. Lha sing jenthik gawe urek2 kuping.
ANAK : Lha terus driji tengahe pak…!!?? Lanjutke maos »